Rob Lof ook volgend jaar bij Synergo

Rob Lof zal komend seizoen, net zoals dit jaar, de jeugdtrainers van Synergo begeleiden.

Vanaf dit seizoen is de Jeugd Technische commissie (JTC) bezig met haar Plan van aanpak voor de jeugdopleiding van Synergo. De visie van Synergo is daarin leidend. Synergo wil al haar leden de kans geven zich zo goed mogelijk te ontwikkelen op korfbalgebied. Alle jeugdleden in de leeftijdscategorieën E t/m A kunnen vanaf dit seizoen twee keer per week trainen. Daarnaast wil de JTC meer aandacht besteden aan het technisch beleid van de club, de visie op korfbal, de ontwikkeling van korfballers en het opleiden dan wel begeleiden van de trainers en coaches.

Rob, in het verleden lange tijd werkzaam voor de korfbalbond, heeft zich het afgelopen jaar ingezet voor de jongste jeugd (Kangoeroes, F- en E-jeugd). Daarbij ging de aandacht vooral uit naar het verbeteren van de didactische vaardigheden van de trainers en de organisatie van hun trainingen. Inhoudelijk zijn er ook stappen gezet: er wordt sneller gespeeld waardoor het samenspel flink vooruit is gegaan.

De resultaten van het werk van Rob zijn elke week zichtbaar: het plezier en de aandacht van de kinderen tijdens de trainingen zijn ontzettend toegenomen. Het niveau van de trainingen en de wedstrijd coaching is enorm verhoogd. Onze E- en F-trainers verdienen daarvoor natuurlijk ook de complimenten!

De JTC maakt de komende maanden met Rob de plannen voor komend seizoen. Wij bedanken Rob voor zijn inspanningen en wensen hem voor volgend jaar weer veel succes en plezier!

Namens de JTC,

Oskar van de Vijver
Bestuurslid Technische zaken