S4, F1 en F3 zaalkampioen!

Het is alweer even geleden, maar vorige week werden Synergo 4, de F1 en F3 toch echt kam-pi-oen!

Synergo 4 bestaat voor een groot deel uit spelers die vorig seizoen nog in het tweede speelden. Helaas moesten zij dit jaar uitkomen in de reserve vierde klasse. De niveauverschillen in de vierde klasse zijn vaak behoorlijk en de kans is groot dat je met een aantal sterke en zwakke teams in een poule terechtkomt. Kampioen worden is dan nog niet zo heel eenvoudig. Dat gold dit jaar ook voor het vierde. Tegen de concurrenten DSC en Tilburg werd een keer gelijkgespeeld. Verder won het vierde echter al zijn wedstrijden en met 24 punten uit 13 wedstrijden en een doelsaldo van +147 mogen zij zich meer dan terecht kampioen noemen! Jan-Willem en spelers uit S4, gefeliciteerd!

S4 wint met 4-18 van OJC en is kampioen!

Synergo F1 leverde dit zaalseizoen een fantastische prestatie. Hoewel bij onze jeugd leren en beter worden voorop staan, is het resultaat van onze F1 – zaalkampioen worden in de hoogste klasse – uniek te noemen. Dat is nog nooit een Synergo-team gelukt (vorige jaar lukte onze vorige F1 het al wel op het veld)! Wat ook ontzettend knap is, is dat onze F1 aan de lopende band doelpunten scoort. De teller staat al op 111 doelpunten in 10 wedstrijden en dat zijn er meer dan 11 (!) gemiddeld. Synergo F1 is kampioen!

De F1 wint met 1-9 in Nijkerk van Sparta (N) F1 en is kampioen!

Ook Synergo F3 is kampioen geworden! En dat is knap voor een ploeg met veelal beginnende korfballers! Net als de F1, scoort de F3 al ontzettend veel doelpunten. De teller staat op 75 doelpunten in 11 wedstrijden. Dat belooft wat voor de toekomst.

De meiden van de F3 na de gewonnen wedstrijd tegen TZ F2: het kampioenschap is binnen!

Kanshebbers

Synergo F4 en Synergo B1 maken nog kans op het kampioenschap. De F4 wordt op een punt gevolgd door Het Bosch F2, maar heeft alles in eigen hand. De B1 is afhankelijk van puntenverlies van DWS B1.

Alle Synergo-ploegen succes gewenst in de laatste zaalwedstrijden en voor degenen die niet kampioen zijn geworden: op het veld zijn er weer nieuwe kansen!

Oskar
Bestuurslid Technische zaken