Terugblik op het veldseizoen senioren

We hebben weer veel nieuwe leden mogen verwelkomen. Trainend of (niet)spelend, welkom (terug) iedereen! Hoe hebben de senioren het gedaan tijdens het veldseizoen?

Helaas hebben we veel blessures (gehad)! Veel spelers hebben ervoor gezorgd dat de teams compleet waren. Dankzij de coördinatie van de wedstrijdsecretariaten! Bedankt allemaal!

De teams

Op dit moment heeft Synergo 1 de tweede plek te pakken. Ik hoop dat de ploeg van Alex het niet al te spannend gaat maken. De selectie laat zich geval goed zien!

Trots ben ik op Synergo 2! Een geheel nieuw team dat in de tweede klasse speelt. Helaas nog zonder coach langs de lijn hebben ze mooie wedstrijden laten zien! Erg blij zijn we ook dat Timon de trainingen verzorgt. Handhaving is zeker mogelijk!

Synergo 3 moet nog even wennen. Het spelniveau stijgt, maar helaas vertaalt zich dat nog niet in wedstrijdpunten. Het team van Sander Ho. gaat nog zeker punten pakken!

Voor Synergo 4 zijn blessures en afwezigheid eigenlijk de grootste angst. De ploeg onder leiding van Janwillem staat bovenaan. En wat een mooie overwinning van 28-5!

Synergo 5 wisselt goede wedstrijden af met mindere, maar scoort nog te weinig.

Voor Synergo 6 loopt het allemaal niet zo goed. Blessures en veel regen tijdens wedstrijden helpen helaas ook niet mee…

Een ander geheel nieuw team is Synergo 7. We zijn blij met trainer Karel en het team speelt leuke wedstrijden.

Synergo 8 heeft goede wedstrijden, maar heeft ook nog wel eens wat pech waardoor een wedstrijd verloren gaat.

Een gelijkspel en winst voor Synergo 9! Helaas gooien ze regelmatig na een mooie actie direct in de handen van de tegenstander… Lizzie heeft regelmatig aanwijzingen en het gaat dus zeker goed komen.

Invallers en reserves

Voor de zaal wil ik iedere speler en speelster vragen om elkaar te helpen. Door blessures en afwezigheid hebben we grote behoefte aan invallers en reserves! Dus denk eraan als je afschrijft, dat je daarvoor zelf ook inval- of reservebeurt neemt.

Wil je een keer extra reserve staan of spelen en een ander team helpen? Laat het de wedstrijdsecretaresses weten. Alvast bedankt!

Ik hoop dat we weer van ieder team kunnen genieten in de zaal!

Veel succes!
Sander,
Voorzitter TC.

Zie ook

Technische commissie
Wedstrijdsecretariaten