Lindsy (A1) in Oost <16!

Lindsy uit de A1 is er als eerste speler uit de geschiedenis van Synergo in geslaagd een plekje te veroveren in de districtsselectie. Lindsy, gefeliciteerd!

Korfballand bestaat uit vijf districten, die ieder selectieteams hebben voor de verschillende leeftijdscategorieën. Omdat Lindsy pas 15 is, mocht ze meedoen voor de selectie van Oost <16.

Nadat ze de eerste ronde mocht overslaan, doorstond Lindsy de tweede ronde met glans, waardoor ze het woensdag tegen 14 andere dames mocht opnemen in de laatste ronde. Er waren voor de 14 dames 8 plekken te verdelen. Het niveau was hoog met veel speelsters van ‘grote’ clubs als Dalto, DVO en SKF. Maar het is Lindsy gelukt, want na een zenuwslopend uur wachten werd haar naam – als laatste – door de coach van Oost opgenoemd.

Allereerst de complimenten aan Lindsy zelf. Heel veel plezier en succes dit jaar! Maar daarnaast ook complimenten aan de jeugdopleiding van Synergo; de JTC en alle trainers en coaches! We werken al jaren aan het verhogen van het niveau binnen onze jeugd en dit is weer een bevestiging dat we op de goede weg zijn. Keep up the good work!

Oskar
(Een trots) bestuurslid Technische zaken