Rommelmarkt brengt € 501 op

rommelmarkt2013

Rommel of handel? Dat vragen we ons wel eens af. Vandaag was het rommelteam het unaniem eens: het is handel! Voor elk product wacht er ergens op de wereld een koper.

Mooiste voorbeeld vandaag een hele tas vol met ouderwetse filmrolhoudertjes: opgekocht door een lerares scheikunde voor de proefjes van haar leerlingen. Er was veel gebracht, en er ging veel weg. Onder leiding van Wytzke van Vliet, direct bijgestaan door Gerard, en met gratis advies van Paula, Rita, Renske en nog veel meer mensen werd de rommelmarkt zeer efficient georganiseerd. Donderdag en vrijdag kon iedereen zijn of haar spullen brengen. Een warm welkom kon ik gisteren geven aan Annie de Vos en Olga de Ruiter. Annie was twee jaar geleden 75 jaar lid van de bond en van Samos/Synergo. Bijna 90 jaar kwam ze samen met dochter Olga de Ruiter ook rommelspullen brengen. Heerlijk om hen weer eens te zien en te ervaren hoe groot hun clubhart blijft. Misschien zien we ze nog wel eens langs de lijn!

Speciaal in trek dit jaar waren de ladingen knuffels. Ik denk dat er wel wat Synergo teams zijn voorzien van een mascotte vanaf nu. Om 13.00 uur precies ging de verkoop dicht en begon het grote geld tellen. De boeken, cd’s, speelgoed waren het meest in trek: daar zat meer dan € 250 in dat hele kleine, oude doosje. Alles bij elkaar haalden we het mooie ronde bedrag van €501 op. Wederom een heel mooi bedrag voor de Synergo kas. Alle leveranciers, kopers en organisatie: enorm bedankt!

Anne de Roos