Midweekse overwinningen voor de selectie

Na een teleurstellende competitiestart, herpakten Synergo 1 en 2 zich deze week.

Synergo 1 ging woensdag op bezoek bij Velox in Rotterdam. Ondanks de aanhoudende regen, kwam ons eerste op geen enkele manier in gevaar tegen de Rotterdammers. Na 70 minuten stond er een afgetekende 5-13 op het scorebord.

Synergo 2 speelde een dag later bij Refleks in Rijswijk. Het werd een doelpuntrijke wedstrijd, waarin ons tweede bijna de hele wedstrijd net aan de goede kant van de score stond. De Rijswijkers kwamen in de laatste minuut nog wel gelijk, maar Eva bezorgde ons tweede met een frommelgoal in de allerlaatste seconden alsnog de verdiende twee punten.

Aanstaande zondag is onze selectie voor het eerst dit jaar op ons eigen veld te bewonderen. De tegenstanders, Ten Donck 1 en Phoenix 3, haalden beiden ook twee punten uit de eerste twee duels. Naast deze wedstrijden van de selectie, speelt zondag ook Synergo 4 thuis en kun je ’s avonds eten met 1. Genoeg reden voor een bezoekje aan het Synergoveld!