De laatste oefenstrafworpen

Dit waren de laatste oefenstrafworpen. Vanaf zaterdag gaat het om de competitiewedstrijden. Uiteraard maakt het voor de strafworpencompetitie niet uit of het een oefenwedstrijd of competitiewedstrijd is. Maar de invloed van de strafworp is dan wel belangrijker. Om het ‘eggie’ dus.

Harm Jan (2-2) en Jesse (2-2) waren erg zuiver. Sebastiaan (1-1) en Lindsy (1-1) hadden ook geen enkel probleem. Oskar (1-1) is er klaar voor. Zijn reactie op de score: ´Natuurlijk 1 uit 1. Sta ik nu in de top? Mwoh, die anderen missen nog wel.’

Die van Pieter H. (1-0) rolde over het mandje. ‘Ik zag Karel al weglopen, dus nam ik hem maar…’

Ilse B. (3-1) is haar plaats in de top-100% al weer kwijt. Twee keer gooide ze een strafworp tegen de voorkant van de korf. ‘Ik neem ze altijd snel, alleen duurde het nu even voordat de scheids floot.’ Dat klopt helaas want er was een tegenstander die de scheids nog even liet merken dat-ie het er niet mee eens was…

Ik kreeg door dat David K. (2-1) stippen genomen had. Dat moest ik natuurlijk even navragen. Zijn reactie: ‘Ik heb er 1 gescoord…’ Na even doorvragen bleek die andere ook te kloppen. ´Maarre, hoe wist je dat?´.

Zaterdag 31/8 en zondag 1-9

Marcel D. (1-1) heeft weer een stip gescoord. En met een brede lach: ‘Missers geef ik niet door…

Die middag heb ik verder alleen maar missers gezien, de strafworpen dan. Joliens bal (1-0) schampte of wel of net niet de achterkant van de korf. Vanuit het veld, met een brede lach, vroeg een teamgenoot of ik deze gezien had. Toen David K.´s (1-0) strafworp echter zelf de achterkant van de korf raakte, hoorde ik niets.

En bij een volgende strafworp liep iedereen weg en nam Jan de L. (1-0) hem dan maar. Helaas de achterkant van de korf. Harmen (1-0) miste en de stip van Maurice (1-0) op 6-5 voor in de laatste minuut werd helaas geen doelpunt.

Harryt (1-1) en Gijs de K. (1-1) scoorden zonder problemen.

 

Tobbers en toppers

Na de eerste weken hebben we de volgende top en tob:

De tob-0% De top-100%
1. Maurice (S4) 1-0 1. Jesse (A1) 3-3
1. Pieter (S6) 1-0 2. Lindsy (A1) 1-1
1. Harmen (S8) 1-0 2. Marcel D. (S7) 1-1
1. Jolien (A2) 1-0 2. Sebastiaan (S6) 1-1
1. Jan de L. (A2) 1-0 3. Gijs de K. (S3) 1-1
3. Oskar (S2) 1-1

Strafworpen_topDoorgeven

Heb je een strafworp gezien? Of staat je naam en/of strafworp met je verhaal niet in het (week)overzicht?

Meld de strafworpen bij sanderhofman@ziggo.nl (06-46658392)!

Ik hoop dat iedereen weer zoveel mogelijk strafworpen meldt. Ik probeer aan het begin van de week de strafworpen van het weekeinde verwerkt te hebben, met een stukje tekst over de belevenissen van de strafworpnemers of -kijkers.

Wil je ook Synergo-strafworp-held worden? Blijf strafworpen nemen en vooral doorgeven. Van jezelf (leuk!), maar ook van anderen (nog leuker)!

Sander.

 

 

Meer informatie

Overzicht strafworpencompetitie
Eindklassement seizoen 2012-2013

 

 

Zie ook:

Marcel J. dubbele strafworpenwinnaar: top-100% en ‘meest gescoord’
Eindklassement strafworpencompetitie seizoen 2012 – 2013