Alex Ligt trainer/coach Synergo 1

De nieuwe trainer/coach van Synergo 1 is Alex Ligt. We hebben er veel vertrouwen in dat de leuke gesprekken leiden tot een goede en leuke samenwerking!

Het is eigenlijk heel snel gegaan met Alex. Oskar had een voicemail die hij pas drie dagen dagen later hoorde, omdat hij eerder geen bereik had tijdens zijn vakantie in de bergen. Daarna is er contact geweest. Dit leidde tot een gesprek met Alex.Alex_Ligt

Iets over Alex

De roots van Alex liggen bij Oost-Arnhem. Hij is trainer/coach geweest bij SSS, Keizer Karel, Dot, Reehorst en SEV (Z). Alex wil zich graag verder ontwikkelen als trainer/coach en hij wil eens wat andere ploegen hebben dan de regio Zutphen/ Arnhem. Een andere omgeving met nieuwe mensen.

Zoeken

Een groepje heeft zich vanaf het einde van vorig seizoen bezig gehouden met het zoeken naar een nieuwe trainer/coach: Floor, Harryt en Fabian (namens de selectie), Walter (TC) en Oskar (bestuur). We hebben een aantal mensen benaderd en hebben twee serieuze kandidaten gehad. Uiteindelijk viel de keuze op Alex.

Het seizoen

We zijn nu bezig met de laatste afspraken over de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De ondertekening van het contract vindt zo snel mogelijk plaats. De kennismaken met de selectie en de eerste training zijn op dinsdag 13 augustus.

Ik ben heel blij met Alex en denk dat we een goede trainer/coach hebben.
Alex, heel veel plezier bij Synergo!

Sander Hofman.
Voorzitter Technische Commissie

 

 

Zie ook:

Programma voorbereiding senioren
Technische Commissie