De fakkeldragers van de D1

Zoals je al eerder kon lezen, mag de D1 van Synergo zijn steentje bijdragen aan het binnenbrengen van de Olympische vlam. Deze is heel officieel ontstoken in Athene en wordt in verschillende etappes naar Utrecht gebracht.

Op zondag 14 juli is de grootse opening van het festival in stadion Galgenwaard, met optredens van grote namen uit de sport- en muziekwereld. De officiële opening wordt verricht door onze kersverse koning Willem-Alexander. De spelers van de D1 mogen bij deze opening aanwezig zijn.

De D1 loopt op donderdag 11 juli een stuk van het fakkeltraject. Om 13.56 (stipt!) ontvangen zij de fakkel op de Soestdijkseweg-Zuid om hem daarna ongeveer een kilometer verderop weer af te geven. Natuurlijk zijn jullie allemaal van harte welkom om te komen kijken en onze toppers aan te moedigen. Wees wel op tijd, want alles verloopt volgens een superstrak tijdschema (de vlam mag natuurlijk niet te laat in het stadion arriveren…) O ja, er zijn ook leuke prijzen te winnen, dus dat is een extra reden om allemaal te komen kijken!

Je kunt het hele fakkelproject ook volgen op Facebook: neem eens een kijkje op de site.