D2 kampioen! Wie volgt?

936318_456411344445570_1444949343_nDe D2 is kampioen! Dankzij de winst van 4-6 op SGV. Gefeliciteerd spelers en trainers!!! De A3 en E1 lukte het vandaag (nog) net niet. De spanning stijgt dus aan het eind van het veldseizoen. Temeer omdat nog meer jeugdteams de komende weken kampioen kunnen worden. Een overzicht.

Tot op het laatste moment wilden de trainsters van de D2, Nomi en Kim, er niet hardop over praten. Sterker nog… het team wist niet eens dat ze kampioen konden worden. Pas na het fluitsignaal (4-6, na 1-5 in de rust) vertelden Nomi en Kim hun team dat ze kampioen waren geworden. Extra grote blijdschap dus. Maar met de huldiging wacht de D2 nog tot de laatste thuiswedstrijd. Want ook die willen ze winnen, om alleen kampioen te zijn.

 

De A3 wist niet te winnen, hoewel het tot het eind spannend bleef. Corvers streek met de eer, en is al kampioen. Gelukkig kan de A3 nog langszij komen. Gewoon weer winnen.

Ook de E1 wist de kampioenskansen nog niet te verzilveren. Reuzespannend was het wel. In de 2e helft kwamen we nog voor op 2-1, maar ESDO wist helaas de gelijkmaker te scoren. Daardoor konden zij feest vieren, en moet de E1 nog winnen om mede kampioen te worden.

De B2 won vandaag de 3e wedstrijd op rij en is nog ongeslagen. Als enige in de poule. En maakt dus nog volop kans op het kampioenschap.

Vandaag hoefde de D1 niet te spelen, maar op 25 mei levert de winst tevens het kampioenschap op.

Een verrassende runner up is de E3. Dit team heeft de smaak van winnen te pakken gekregen en versloeg vandaag Fortissimo met 3-10. Daarmee nam het de nr.2 positie van dat team over. Als koploper Dalto haar laatste wedstrijd verliest en de E3 wint, dan zijn ook zij kampioen!

Als laatste de jongste jeugd. Daar is de F1 nog volop in de race voor het kampioenschap. Vandaag werd de uitwedstrijd in Tiel gewonnen. Een belangrijke stap. Want 25 mei kan de F1 nu thuis tegen koploper SKF het kampioenschap binnenhalen.