A3, D2 en E1 zaterdag kampioen? Kom kijken!

Het wordt zaterdag 11 mei weer een mooie dag voor Synergo. Gaan we vanuit. Drie jeugdteams kunnen dan namelijk kampioen worden: de A3, D2 en de E1!

 

A3 – 13.15 uur thuis
Als enige ploeg in hun poule nog ongeslagen: de A3! Dat betekent dat we zaterdag de buit al binnen kunnen halen tegen het team van De Corvers. Dat staat weliswaar in de stand aan kop, maar heeft 2 wedstrijden meer gespeeld, en al 1 wedstrijd verloren. Bij winst is de A3 in ieder geval kampioen. Alleen als de A3 daarna nog beide wedstrijden verliest, kan de huidige nr. 3 nog mede-kampioen worden.

 

D2 – 10.00 uur in Culemborg

De D2 (3e klasse) speelt morgen om 10.00 uur een echte kampioenswedstrijd in Culemborg, bij SGV. Beide teams staan aan kop. Wie wint mag zich kampioen noemen. Wie morgen verliest maakt alleen nog kans om (samen) kampioen te worden als de ander de volgende wedstrijd verliest. Wij zetten natuurlijk in op onze D2. De vorige wedstrijd werd met 4-4 gelijk gespeeld. Maar in de tussentijd heeft ons team zeker mentaal grote vooruitgang geboekt. Het zou een mooie en verdiende kroon zijn op een moeizaam gestart jaar.

 

E1 – 11.00 uur thuis
Ook in de poule van de E1 (2e klasse) is het spannend. ESDO staat aan kop met 8 punten uit 5 wedstrijden. Onze E1 heeft er 6 uit 4. Voor ESDO is het morgen de laatste wedstrijd. Wint de E1 dan zijn ze we dus in ieder geval samen kampioen. Winnen we ook de laatste wedstrijd, dan zijn we mooi alleen kampioen. De eerste wedstrijd tegen ESDO verloor de E1 met 0-2. Maar net als bij de D2 is er duidelijk sprake van een opgaande lijn. En de E1 speelt thuis!

Dus zorg dat je er bij bent: vanaf 11.00 uur op ons eigen veld, of om 10.00 uur in Culemborg!!!