Training 5/4: Hanneke van Eck

Vrijdag 5 april geeft Hanneke van Eck de extra training (Loevenhoutsedijk, 20.00 – 22.00 uur). Hanneke heeft onder andere in Fortuna 1 gespeeld en het Nederlands (jeugd)team. Het thema van de training is techniek: lopen, schot, waar te staan bij de afvang aanvallend of verdedigend. 

Je moet je aanmelden voor deze training. Aanmelden kan tot en met dinsdagavond 2 april 22.00 uur bij Walter. waltervanstraten@gmail.com, 06 – 34 86 91 69.

Iets over Hanneke

Met 8 jaar is ze begonnen bij Trekvogels in Rotterdam-Alexanderpolder. Met 15 jaar speelde ze in het Nederlands juniorenteam, twee jaar later in het Nederlands jeugdteam. Daarna in het Nederlands seniorenteam. Op haar 21e ging ze naar Fortuna te Delft. Met Fortuna werd ze in 1991 Nederlands kampioen.

Op haar 28e stopte ze met het Nederlands team en Fortuna 1. Na trainingen gegeven te hebben bij de junioren van Maassluis en KVS eindigde ze met spelen in Fortuna 5/6 met oud-spelers van het 1e.

Extra trainingen

Voor de senioren die een tweede keer per week willen trainen, zijn er extra trainingen. We willen deze trainingen gebruiken om af en toe een thema te trainen of een training door externe trainers te laten verzorgen.

De extra trainingen zijn voor de seniorenleden van S1 t/m S8. We bieden hiermee de mogelijkheid om meer te trainen vooral voor hen die dit in hun enquête hebben aangegeven. Uiteraard zijn alle seniorenleden van harte welkom! Je moet je wel aanmelden voor elke training.

Veel plezier!
Walter.

 

PS. Wil je een extra keer training geven of ken je iemand die ook wel een keer een extra training wil geven? Laat het weten! waltervanstraten@gmail.com

 

 

Zie ook:

Training 1/3 door Oskar van de Vijver
Extra training 28/2 door Marcel Pot
Extra training 17/12 door Janwillem Wind
– Extra training 3/12 door Timon den Hertog
Training 23/11: Dankmar Caderius van Veen
Extra training 22/10 door Sander Hofman
Door je knieën tijdens extra training 1:1 (verslag)
Training 7/9: Erwin van der Putten (OVVO)
Overzicht extra seniorentrainingen
Informatie over de extra trainingen