Synergo 2 kampioen!

Vanmiddag is na een beslissingswedstrijd tegen PSV 3 ook Synergo 2 kampioen geworden. Na een lang en spannend zaalseizoen mochten zij hun welverdiende roos en applaus in ontvangst nemen.

In een moeizame eerste helft gingen PSV en Synergo gelijk op, ruststand was dan ook 5-5. In de eerste 8 minuten na rust wist het tweede, onder leiding van Jan Willem, het verschil te maken en werd er uitgelopen naar 5-10. Hierna kon de wedstrijd uitgespeeld worden. De goed fluitende scheidsrechter beëindigde de wedstrijd met een eindstand van 10-12

Het tweede heeft er voor geknokt en na de voorproefjes van de kampioenschappen vorige weken mogen zij nu ook eindelijk van hun eigen kampioenschap genieten. Synergo 2, van harte gefeliciteerd!