S1 maakt 100ste doelpunt tijdens happening

Zondag 16 december gaat de boeken in als SUPER-SUNDAY. Niet zozeer qua spel van het eerste, want we hebben betere wedstrijden gespeeld. Maar deze dag was super omdat we nog nooit zoveel supporters op de tribune hebben gezien. Het was GEWELDIG om dat te aanschouwen.

De medewerking van iedereen was super. De uitslag was super, de supporters waren super, Kortom….. deze dag heeft Synergo weer van haar goede kant laten zien. Wat een saamhorigheid, een clubgevoel, een vereniging met toekomst!

Alhoewel we voortvarend van start gingen en snel op 3-0 kwamen, leek het alsof we van ons zelf schrokken. We konden net niet even doordrukken en direct het verschil maken om aan te tonen wie de meeste aspiraties mag maken op de titel. Er moest dus om gestreden worden. Lang leek het er op dat Synergo aan het langste eind zou trekken. De rust in was op dat moment zeer welkom.

Herpakken

Na de rust bleek wel dat we ons zelf weer moesten herpakken. De geweldige aanmoedigingen deden ons meer dan goed en gaf ons de welkome ondersteuning. We deden er een schepje bovenop, want we wilden de grote aantallen supporters toch een goed gevoel geven. BMC gaf zich niet zomaar gewonnen en speelde een prima tweede helft. Maar wij van Synergo weten nu inmiddels wel raad met deze situaties. Waar het voorheen nog wel eens fout ging, zijn we nu in staat om onze VEERKRACHT te tonen en ons terug in de wedstrijd te knokken. Mede dankzij alle supporters!!!

Uiteindelijk was het Manon die al haar krachten bundelde en het 100ste doelpunt maakte in deze zaalcompetitie. Daarvoor natuurlijk de felicitaties! Einduitslag 15-13.

Maar nu

Ongeslagen bovenaan, maar dan komt aanstaande zaterdag de laatste wedstrijd van het jaar. Uit tegen ADO in s’Gravendeel om 15.00 uur. We komen nu in een andere fase. Nu zijn wij de partij waar iedereen van wil winnen. Want winnen van de koploper geeft je extra krachten, daar waar het allemaal net niet lukt gaat dan wel goed. Maar wij van Synergo willen dit jaar serieus een gooi gaan doen, naar promotie…. Van een tree hoger durf ik nog niet zoveel te zeggen, na zaterdag zijn we pas op de helft!!

Mogen we rekenen op jullie in 2013?? ZOU GEWELDIG ZIJN.

Namens Synergo 1
Peter.

 

 

Zie ook:

Synergo blijft ongeslagen
foto’s van de wedstrijden van zondag.