C1 kampioen en eerste zeges A1 en F1!

Synergo C1 is de eerste kampioen van het seizoen 2012/2013. In een rechtstreeks duel werd stadsgenoot HKC (U) na een 5-7 achterstand met 10-8 verslagen. De A1 en F1 wonnen voor het eerst dit seizoen. Synergo 1 pakte een punt tegen Dubbel Zes.

Senioren

Op zaterdag waren er overwinningen voor Synergo 3 en 8. De wedstrijden van S4 en S5 werden gestaakt door de regen. Synergo 6 verloor na een doelpuntrijke wedstrijd van Viko 4: 12-14.

Op zondag verloren S7 en S2. Synergo 2 had last van een scherp startend en schietend PSV en stond bij rust met 5-11 achter. De tweede helft werd een inhaalrace ingezet, die helaas niet voltooid werd (via 11-13 werd het uiteindelijk 11-15).

Synergo 1 behaalde zijn eerste punt tegen nummer zeven Dubbel Zes. Het kwam in de slotfase twee keer terug van een achterstand.

Jeugd

In een rechtstreeks duel werd medekoploper HKC C1 door onze C1 verslagen. Spannend (en nat) was het waarbij om en om de beide ploegen een doelpunt voorkwamen. Toen wij in de 2de helft een gaatje van 3 punten sloegen ging de tegenstander wat onnauwkeuriger spelen en konden wij de zege in veilige haven loodsen (10-8). Namens iedereen van de vereniging gefeliciteerd C1!!

Voor de wedstrijd van de C1 boekte de F1 ook een grote overwinning. Coach Maurice en de toeschouwers zagen een fanatieke ploeg waarbij iedereen een keer heeft gescoord. Ondanks de aanmoedigingen van coaches en toeschouwers wisten de F2 en F3 niet te winnen. Gelukkig werd er wel door ons gescoord, een bewijs dat we ook het doel van de tegenstander kunnen vinden.

Groot was de teleurstelling bij de E2. Na een voorsprong bij de rust ging toch de winst naar de tegenstander (3-4). Jammer, volgende keer beter. Alles begint bij inzet en daaraan ontbrak het niet.

De E3 speelde tegen de kampioen in die klasse en kon jammer genoeg niet voor een stuntje zorgen. De E4 heeft ontzettend goed verdedigd maar het lukte net niet (2-1).

Tenslotte heeft de A1 ook weer eens het zoet der overwinning geproefd. En wat smaakte dat goed! Een geconcentreerde en felle A1 nam binnen de kortste keren een voorsprong van 4 tot 5 doelpunten en gaf dat niet meer uit handen (12-4). Dik verdiend en we hopen op meer natuurlijk.