De competitie is losgebarsten!

De eerste twee competitieweekenden zitten er alweer op. Hoe verliep het afgelopen weekend?

We beginnen met goed nieuws uit de ‘onderste regionen’: de F2 won in Bunnik met 0-3 van Midlandia, na een nipte 3-2 nederlaag tegen Dalto F1 vorige week. De zaterdagmorgen op het Synergoveld begon met de F1 en E1. Wat een enorme drukte van kinderen, ouders, coaches, scheidsrechters! Ontzettend leuk om te zien! De F1 speelt in de hoogste klasse, doet erg leuk mee, maar kwam wel te kort tegen Reehorst F1: 3-12. De E1 ‘counterde’ zich naar een knappe 3-0 voorsprong, maar zag Fortissimo toch weer langszij komen. Maar twee punten uit twee wedstrijden is een prima score voor de nieuwe E1!

Om half elf was het de beurt aan de D1 en de E4. De D1 speelde – gezien de uitslag – zeer verdienstelijk tegen Victum/IGCN D1. Er werd met 3-6 verloren. De E4 won heel overtuigend met 8-0 van KCD E1! De E3 won met 1-2 bij en van Woudenberg en de E2 speelde net als vorige week gelijk: 1- 1 tegen Victum/IGCN E2. De D2 kwam helaas behoorlijk te kort tegen stadsgenoot HKC (D1): 14-0…

De C2 kon de goede competitiestart helaas geen goed vervolg geven. Ter Leede bleek te sterk (8-0). Toch een positief doelsaldo voor de C-ploegen, want de C1 speelde Animo C2 van de mat: 10-1. Op naar het kampioenschap…?

Niet heel veel goed nieuws van de oudere jeugdploegen. De 10-10 van de A3 tegen SGV A1 uitgezonderd. De A1, B1 en B2 verloren en vooral de A1 had niet veel reden tot juichen… De wedstrijd van de A2 is uitgesteld.

Weinig overwinningen dan deze week? Bij de senioren zijn er gelukkig nog drie (ruime) tweepunters te noteren: S3 (19-7 tegen KOAG), S4 (5-11 tegen Wageningen) en S5 (16-5 tegen Victum/IGCN). S6 verloor nipt van VIKO (4-3).

Op zondag gingen alle ploegen die een bezoek brachten aan ons mooie veld met de punten aan de haal. S7 redde het niet tegen Hilversum, S2 boog voor het voormalige sterrenensemble Deetos 5 en S1 kwam na een spannende wedstrijd net te kort tegen DOT.

De statistieken na twee speelronden: 13 overwinningen en twee keer zoveel (26) nederlagen. Ik neem aan dat iedereen inmiddels op elkaar ingespeeld is. Dus:

Synergo: volgende week gaan we winnen!!!

Oskar