Ook voor de A1 start het nieuwe seizoen!

We zeggen het vaker, de jeugd heeft de toekomst!

Nu ben ik drie jaar trainer/coach geweest van Synergo 2, en dit seizoen staat de jeugd van drie jaar geleden (Manon, Wieke, Oskar en Floor) in de selectie om een plekje in Synergo 1 te bemachtigen. Het duurt nog even voor we weten of het gelukt is, maar ze zijn er klaar voor!

En dan… Dan moet er een nieuwe groep klaargestoomd worden voor Synergo 1,  want nu zijn ze nog 16 en 17 jaar, maar over drie jaar praten we over beginnende twintigers. De jeugd is de toekomst. Daarom ga ik met veel plezier en volle bak van start met de A1. En natuurlijk zullen de critici een mening hebben en zullen de beste stuurlui het beter weten. Natuurlijk krijgen we geneuzel over tactiek en techniek, maar zoals een echte salesman zeg: het resultaat is het enige wat telt!

Hoe gaan we dat doen?  We beginnen op vrijdag 17 augustus al met trainen. Komend seizoen gaat de trainingsintensiviteit van 2 naar 3 avonden, gaan we langer en gestructureerde trainen. Er zullen clinics komen en gast-trainers die thema’s gaan behandelen. Gaat de A1 dit als enige doen? Nee is het antwoord.  Samen met Casper en Floor gaan we onze krachten bundelen en zullen we daar waar mogelijk is de A1 en B1 samen klaarstomen voor die felbegeerde plekjes in Synergo 1.

En daarom gaan we op vrijdag 24 augustus naar een heus trainingskamp. Weg van Utrecht, zodat we in alle rust kunnen werken aan onszelf, het groepsproces, zullen we trainen en doen we mee aan een toernooi. Een weekend dat hoort bij selectieteams, een weekend waar nog lang over nagepraat zal worden.

Werken aan de toekomst, de toekomst van Synergo, wie wil dat nou niet!

Heel veel plezier tijdens je eerste training van het seizoen 2012-2013.

Marc