Grootste overwinning van dit seizoen?

De D1 toonde zaterdag geen genade voor Viking. Pas bij 17 kwam de Utrechtse doelpuntenmachine tot rust. Wat gebeurde er nog meer dit weekend?

Na drie dikke overwinningen racet de D1 richting het kampioenschap. Zaterdag was Viking het arme slachtoffer: 17-0. Is dit dan de grootste Synergo-overwinning van dit seizoen? Nee hoor! Synergo 5 won eerder dit jaar met 22-4 tegen De Meeuwen en won dus met 18 treffers verschil… uitdaging voor de D1 wellicht?

De senioren presteerden zaterdag helaas ondermaats. Synergo 1 kwam te kort tegen titelkandidaat Sparta. Na een stroeve start (7-1 vlak voor rust), kwam Synergo sterk terug tot 8-7. Toen was Sparta wakker geschud en liepen de Nijkerkers uit naar een ruime 18-12 overwinning. Volgende week zondag speelt Synergo tegen Vakgericht en dan moeten er weer punten gepakt worden.

Ook Synergo 4, 6, 7 en 10 wisten niet te winnen. Lichtpuntje is de overwinning van Synergo 9.

Meer goed nieuws kwam er ook van de jeugd: de A2 en B2 wonnen met een punt verschil. Ook de E2 won (staat nu bovenaan) en de F3 boekte zijn eerste overwinning op het veld!

Er waren ook de nodige gelijke spelen te noteren: de D2 speelde 3-3 tegen Victum en staat nu nog steeds alleen bovenaan in de tweede klasse! De C1 speelde gelijk tegen koploper SKF. De E4 presteert heel constant: tegen TZ was het alweer het derde gelijke spel van dit veldseizoen…