Veld brengt succes bij jonge jeugd

Het veldseizoen is zaterdag losgebarsten. Vooral de jeugdploegen deden het goed. Synergo 1 verloor van Zwart Wit en heeft nog geen afstand kunnen nemen van de onderste plaatsen.

Bij de jeugd waren er overwinningen voor de debuterende F4 (3-1 tegen Victum), F2 (tegen SKF F1!), E3, D2 en D1 (monsterzege: 3-14 tegen Kesteren). De E4, E2 en C2 deelden de punten met hun tegenstanders.

De senioren deden het helaas minder. Alhoewel, het is maar hoe je het bekijkt. Harryt coachte zaterdag zijn Hebbes 2 en won met overtuigende cijfers van ons vierde. De overwinning van Hebbes is dus ook voor een klein beetje van ons! Verder een knappe zege van Synergo 3 tegen concurrent Victum 3. Geen vakanties dit jaar Synergo 3, laten we de koppositie een keer niet afstaan!

De selectie is het veldseizoen slecht gestart. Synergo 2 verloor zaterdag tegen de wind in Moordrecht en Synergo 1 kon het niet bolwerken tegen concurrent Zwart Wit.

Volgende week uiteraard weer een vol programma met op maandag heel belangrijke thuiswedstrijden van Synergo 2 en 1 tegen respectievelijk Eibernest en Atalante. Komt dat zien!