De ellende uit 010, 020 en 030…

Na al het positieve nieuws van de afgelopen weken, nu tijd voor een kritisch noot.

Synergo 2: 010
Rotterdam zag de hele reis naar Utrecht al niet zitten en besloot maar thuis te blijven. De scheidsrechter en tegenstander even afbellen? Natuurlijk niet, laat die maar lekker voor niets naar de sporthal komen. Dankje, Trekvogels, het was een geweldige middag! Tel die -2 strafpunten maar lekker bij jullie enorme totaal van 0 (en voor de kenners: bij deze oefening kun je onder de ‘nul’). Hebben jullie als doelstelling met minder punten te eindigen dan jullie zijn begonnen?

Synergo 3: 020
Achterverdedigen, maar wel klagen over tijdrekken. Lekker zeiken, maar tegelijkertijd helemaal zoek gespeeld worden. Het overkwam het roemruchte Blauw-Wit 5 zondag. Als ik de dames en heren van 020 een advies zou mogen geven: stop er lekker mee. Jullie gloriedagen liggen ver achter jullie… en oh ja, wat was Feyenoord – Ajax ook alweer geworden?

Synergo 1: 030
Komt er ook ellende uit onze eigen stad? Helaas wel! De studenten van Hebbes wonnen zaterdag van ons eerste. En sorry hoor, dat kun je gewoon niet maken!

Volgende week gaan Synergo 3, 2 en 1 weer op tour, naar respectievelijk… 020, 010 en nogmaals 010… of zullen we gewoon thuisblijven?

Oskar