Synergo 6 – De Corvers 2

De zaalcompetentie is weer begonnen en Synergo 6 mocht aantreden tegen De Corvers 2.
Met in de aanval: Eva,Suzanne,Sander S en Jari en in de verdediging: Lotte, Sjaane, Sander Ha en Casper.

Beide teams zijn warm geschoten en klaar voor de wedstrijd. Het fluitsignaal en we zijn los. Beide ploegen hebben moeite om de korf te vinden. Het eerste doelpunt viel namelijk pas na 8 minuten, helaas in ons nadeel. Het antwoord van Synergo volgende door een afstandschot na 10 minuten. 1-1.

Toch?

‘Zouden er dan toch punten te behalen zijn tegen de Corvers?’, begon ik stiekem te denken. Maar helaas; niks was minder waar. De score voor Corvers begon te lopen en het werd na wat doorloopballen en schoten 1-5 in ons nadeel. Ruststand 4-9.

Na rust

De tweede helft begint. Helaas krijgen De Corvers gelijk een stip mee, 4-10. Ze bleven raak schieten en liepen uiteindelijk uit naar 4-15. Wij hadden ook zo onze kansen, maar ze wilden er simpelweg te niet in! Ondertussen kwam Xander er nog wel in. Synergo gaf niet op en wist nog wel wat te scoren uiteindelijk. Einduitslag 7-17 voor de Corvers.

Helaas dus een verlies met tien punten verschil. Het is niet anders. En als wij onze kansen gaan afmaken, komt het wel goed dit zaalseizoen