Derde plek bij Blinddate toernooi

De heren van Synergo, de Utrechtse gasten, hebben de derde plek behaald bij het Blinddatetoernooi van NKV te Nuenen.

De opzet van het toernooi is dat een herenteam gekoppeld wordt aan een damesteam. Dit team speelt dan samen een korfbaltoernooi.

NBDT01Het team

Onze Utrechtse gasten Walter, Ewoud, Ferry, Sander, Jari, Jeffrey en Bram werden geïntroduceerd als het team met de grootste verscheidenheid in leeftijd. Het team werd gekoppeld aan de Tijgertjes.

Aanvankelijk begon het team als de underdog, maar al snel bleek dat naast zuiver schieten de ervaring van onze ‘oude heren’ ook zeer belangrijk is bij korfbal. De eerste wedstrijd werd gewonnen. En dat hadden niet veel andere teams gedacht! Er was een klik tussen de Tijgertjes en de Utrechtse gasten. Al snel was de naamswijziging een feit: de Tijger-gastjes.

NBDT02Resultaat

We hebben slechts één wedstrijd verloren; die van de halve finale. De uiteindelijke winnaar van het toernooi was met 3-2 te sterk. En het was een echte thriller. Ondanks onze twee mooie doelpunten wilde de derde net niet vallen. Helaas. Een geweldig resultaat; wie had dat van te voren gedacht?

 

Take me out

Vrijdagavond konden alle teams punten scoren door een van de heren te laten daten met een dame. Deze dames mochten echter zelf kiezen. Maar aangewezen vrijwilliger en redder in nood Jeffrey wist geen dame aan de haak te slaan. Wij dachten dat het aan zijn antwoorden lag, maar zelf had hij een andere verklaring: ‘Het was allemaal doorgestoken kaart; achter de schermen was vooraf al afgesproken wie wie zou meenemen.’

Toernooi

Met een grandioos toernooi, twee leuke feesten, een heerlijke barbecue en een geweldige organisatie van NKV hebben we een ongelofelijk leuk weekeinde gehad! Zeker de moeite waard!

Sander. 

NBDT-tijger-gastjes

 

Zie ook:

Foto’s Blinddatetoernooi
Website Blinddatetoernooi
Volgend jaar: 22 t/m 24 juni 2012
Synergo-vrijgezellen opgelet!