Stippie stippie

Een warm weekeinde en een doordeweekse avond leverden weer de nodige strafworpen op. Maar niet iedereen was zo tevreden. Lees meer en huiver!

Synergo 7 heeft volgens Marjolein ‘gezwoegd in de ziedende hitte in Driebergen’. Toch wisten Clemens (1-1) en Marjolein (1-1) hun hoofd koel te houden en scoorden hun stippies.

Xander (2-2) kwam die middag met de boodschap ‘Ik sta boven je. Jaja, ik heb er twee gescoord.’ Wat moet ik hier nou van vinden…? Ik wil je in ieder geval bij dezen feliciteren en zal deze nederlaag als een echte man accepteren. Boehoe!

Druk?

Je speelt voor honderd man publiek. Je weet dat ze speciaal voor deze wedstrijd van kamp zijn teruggekomen. Je moet de wedstrijd winnen om gedeeld kampioen te worden. EN: je mag een strafworp nemen! Je hele kampgroepje wacht met ingehouden adem af. Had Marcel J. (1-1) druk? Misschien. Hij scoorde en genoot van zijn heldenstatus als strafworpnemer. Toegejuicht door het hele (kamp)publiek!

Leed

Synergo 5 kreeg het voor elkaar. Eerst miste Sander Ha (1-0), vervolgens wist Robin (1-0) de korf niet te vinden en maakte Wouter M. (1-0) een airball van zijn strafworp. Op een stand die nog mogelijkheden gaf voor een overwinning… Geen van allen wilde een reactie geven, maar teamgenoot L.R. offerde zich op: ‘Door de gemiste stippen hebben we verloren.’ Wouter M. verliest hiermee de vijfde plek in de top-100%. Helaas. Positief was dat Sander S. (1-1) wel scoorde.

Woensdagstippies

Wouter M. (1-0) mocht van Leon de strafworp nemen. Als eerbetoon aan zijn laatste wedstrijd of wilde Leon (33%) het zelf niet aan? In ieder geval, Wouter miste de korf weer. ‘Heb je nog een reactie?’ ‘Nee!’

Sander S. (1-1) kwam als reactie op zijn stip niet verder dan: ‘Pfff”. Wat een bescheidenheid! Want zijn stip zat er keurig in (iemand mag/moet het toch maar zeggen). Teamgenoot P.K. had een verklaring: ‘Met de mentale steun van zijn team scoorde hij.’ Mooi verwoord, hè?

Laatste nieuws

Vers van de pers: David van D., onze jeugdtrainer die voor stadsgenoot HKC uitkomt: ‘Ik ga volgend seizoen de strafworpen voor Synergo nemen’. Hij staat op dit moment op 8 uit 8, maar gooide ze erin voor de verkeerde vereniging… Gelukkig wordt dit volgend jaar anders! Welkom! En natuurlijk veel succes!

Top en tob

Het einde raakt in zicht. De kaarten lijken geschud. Of gebeurt er nog iets in het klassement? We wachten het af! 

De tob-0%                          De top-100%                    
1. Luc (B2) 4-0   1. Ferry (S3) 9-9
2. Danny (S6) 3-0   2. Loreah (D2)  4-4
3. Daan (S3) 2-0   2. Steven (S3) 4-4
3. Juna (S8) 2-0   3. Zarah (B2)  3-3 
3. Ruud (MW) 2-0      
3. Sjoukje (B1) 2-0      
3. Floor (B3) 2-0      
3. Hannah (B2) 2-0      
3. Ruth (C1) 2-0      
3. Kiran (C2) 2-0      
3. Jerry (D1) 2-0      
3. Marnix (D2) 2-0      
3. Myka (D2)  2-0       
         

Iedereen weer bedankt voor het nemen en doorgeven van de strafworpen! Blijf ze doorgeven. Van jezelf (leuk!), maar ook van anderen (nog leuker)!

Heb je een strafworp gezien? Of staat je naam en/of strafworp er niet bij?
Meld de strafworpen bij sanderhofman@ziggo.nl!

Meer informatie

Een strafworp nemen is soms niet eenvoudig…
Overzicht strafworpencompetitie
Eindklassement seizoen 2009-2010