S1, S2 en S3 winnen; S6 gelijk

Drie overwinningen, een gelijkspel en drie verloren wedstrijden voor de seniorenteams. En een vrij weekeinde voor het vijfde.

20110522_s1-velox11Voor Synergo 1 een degelijke overwinning van 13-4, in een wedstrijd waarin slechts 1 ploeg wilde korfballen. Waarin ook nog drie gele kaarten vielen; twee voor Velox, 1 voor Synergo. Op naar volgende week, waar de nummer-1 in de poule wacht.

Bij Synergo 2 werden er veel leuke momenten geteld, waaronder een blok, een pass door de benen, een doorloopbal met hupje en 1 hand, flinke duels, een paar droge schoten en een enorme hoosbui begin tweede helft (leuk!). Het was volgens velen een leuke wedstrijd die ons tweede verdiend won met 12-7.

Synergo 6 heeft het kampioenschap nog een week uitgesteld. In een moeizame wedstrijd was Soesterkwartier in het begin beter. De tweede helft ging S6 meer korfballen en werden de achterstanden van 1-4, 2-5 en 5-7 omgezet naar een voor deze wedstrijd knappe 7-7. Maar helaas, het kampioenschap is daarmee volgende week pas mogelijk.

Synergo 3 won met 11-4 van KC Dordrecht. Na 4-4 in de rust liep Synergo 3 de tweede helft uit naar 11-4. Het vierde moest genoegen nemen met een 13-12 verlies tegen Sparta en het zevende verloor van Fortissimo met 15-11.

Een leuke tweede helft voor Synergo 8, dat helemaal voor de winst wilde gaan. Dit kwam er echter totaal niet uit tijdens de eerste helft, toen er veel te veel slordigheden in de verdediging tegendoelpunten opleverden. de score bleef steken bij 12-15.