Pfffh… wat is het warm!

25 graden en een brandende zon zaterdag op het Synergoveld. Maar dat die warmte geen excuus is voor slechte resultaten bewezen meerdere Synergo-ploegen!

We zijn positief en beginnen dus met de bikkels die ondanks al die hitte gewoon een dijk van een wedstrijd speelden. De A1 bijvoorbeeld, die zich knap terug vocht van een 2-6 achterstand en eindigde op 11-11. Wat een felheid, fanatisme en doorzettingsvermogen en een verdiend punt is het resultaat.

Over progressie gesproken: de C1 won met 9-5 van OVVO en daar was de eerste helft veld nog van verloren en een keer gelijk tegen gespeeld. Het excuus van OVVO? Je raadt het al…

De F3 en F1 zijn hard op weg naar het trio-kampioenschap van alle F-ploegen. Warm, koud, regen of zonneschijn. Het maakt ze niets uit! De B3 won met 8-5 van Viking en gaat ook ongeslagen aan kop!

Dan naar de ploegen die wat minder met de hitte om konden gaan. Zelf heb ik het niet gezien en dat is – volgens de spelers van het vierde – maar goed ook, want het was allemaal verschrikkelijk daar in Geldermalsen. Nee, echt niet om aan te zien. Nou volgende keer met “beter” weer dan maar wel winnen!

De B1 zuchtte en pufte wat af in Huizen, maar er moest echt meer gelopen worden. Dat vonden ze zelf eigenlijk ook wel. Valt ook in de categorie: volgende keer beter.

Volgende twee weken mogen de meeste ploegen vakantie vieren. Wat voor weer het halverwege mei is? 12 graden en wat regen waarschijnlijk…