Jeugd bereidt zich voor op Ahoy, S1 gelijk

De Synergo-jeugd bereidde zich het afgelopen weekend voor op een Ahoy-finale in de toekomst. Synergo 1 speelde zondag gelijk en doet daarmee goede zaken in de strijd om de tweede plaats.

De F3 en F2 blijven ongeslagen aan kop in hun poule. De F3 won met 10-0 van Huizen. Met stip de grootste overwinning van de jongste Synergo-talenten ooit! De F2 won (we zijn het al een beetje van ze gewend) met 8-1. Beide ploegen hebben de maximale acht punten uit vier wedstrijden.

De E1 kwam net te kort tegen Animo. Geen schande, want het zal waarschijnlijk de kampioen zijn. Vooral het gooien en vangen vraagt aandacht, volgens de coaches. Goed trainen dus en volgende keer wel winnen!

De D1 won knap van Dalto, de ploeg waar in de zaal twee keer van verloren werd. Myrre kende stalen zenuwen, want in de slotseconde besliste de wedstrijd tot twee keer toe vanaf de stip (de eerste werd afgefloten wegens te vroeg inlopen).

De C1 tenslotte won na een spectaculaire opening (4-0 na 10? minuten) met 8-3 van Koveni. Er zaten aardig wat mooie acties en doelpunten tussen.

Op zondag verloor Synergo 2 van Deetos. Vooral de eerste aanval liet het afweten. Gelukkig was het andere vak, onder aanvoering van het kuikentje (voor de kenners: Sjoerd) wat beter op dreef. 12-7 was de eindstand.

Synergo 1 speelde met 11-11 gelijk tegen Crescendo. Niet veel blije gezichten aan de kant van Synergo, want de spelers eisten meer van zichzelf. Een goede eigenschap natuurlijk, maar van de kant zag het er zeker niet zo slecht uit! En met dit gelijkspel blijft het gat met Crescendo vier punten en zijn er nog alle kansen op promotie!