Een dagje sporthal De Dreef

Synergo behaalde vandaag 11 punten. Hiervan haalden we 2 punten in uitwedstrijden naar Utrecht.

De F1 tegen Telstar werd 0-5 en de F3 verloor met 3-1 van Fortissimo. De zeer enthousiaste coaches Kim en Ruben schreeuwden de uitslag tegemoet: de F2 had met 5-0 gewonnen! Voor de D1 een spannende wedstrijd. Na 3-1 voorgestaan te hebben, kwamen ze met 3-4 achter. Gelukkig kon de ploeg van Mats en Casper van 3-5 achter terugkomen en werd het nog 7-6. Maar, helaas, in de laatste minuut zorgde een strafworp voor Viko voor het gelijkspel: 7-7.

De C1 scoorde weer als vanouds en maar liefst 1 op de 4,7 pogingen was een doelpunt! De tegenstander wist 1 op de 6,6 pogingen te scoren, waardoor Synergo won met 10-8. De B2 scoorde er lustig op los. Helaas lukte het de tweede helft wat minder, maar het eindresultaat telt: 12-3!

Een zeer aantrekkelijke wedstrijd van onze junioren, die vanaf de eerste minuut lieten zien er zin in te hebben. Helaas konden ze het gat niet blijven dichten en werd het uiteindelijk 10-15 voor KCD A1. Maar ik heb van de wedstrijd enorm genoten! Complimenten aan de ploeg van Timon en Walter.

Voor Synergo 8 een grote overwinning van 15-5 tegen KCD. In de eerste minuut waren er al drie kansen, waarvan de laatste nog gescoord werd ook!

Uitwedstrijden

Helaas verloor de B1 met 11-7 van Fortissimo. De B3 kon net niet winnen van Ter Leede (4-3). De D2 en Animo hielden het op 5-5. Voor de E1 een gelijkspel tegen Victum, 2-2.