95 doelpogingen, 8 goals en 2 punten voor de B1

95 doelpogingen en 8 doelpunten verder had Synergo B1 zijn eerste overwinning van dit seizoen binnen!

Aanval: Ilan, Mirjam, Jesse en Lisa
Verdediging: Rik, Sjoukje, Erik en Janneke
Wissel: Jeroen

Toen ik zaterdagmiddag om kwart voor twee aankwam op het veld was de voorbespreking al begonnen, dus ik haastte me naar de kleedkamers. Eenmaal aangekomen in de kleedkamer zag ik een paar nieuwe gezichten, omdat Jolien naar appelpop was en Rinske naar een bruiloft moesten Lisa, Jeroen en Jesse invallen. Oskar was al begonnen met zijn gebruikelijke praatje, dus veel kreeg ik er niet meer van mee. Maar wat ik er wel van meekreeg was dat we moesten doorzetten tot het einde en dus niet zoals vorige week een ‘mentale ineenstorting’ krijgen. Als dat niet zou gebeuren zouden we kunnen winnen van Animo.

Nadat we ons hadden klaar gemaakt voor de wedstrijd door een paar oefeningen te doen en warm te lopen, begon de wedstrijd.

Bij het begin ging het gelijk op want beide teams hadden een paar kansen. Er gebeurde niet erg veel totdat invaller Jesse ons met een schitterend afstandschot op een 1-0 voorsprong zette. Na het doelpunt van Jesse zaten we beter in de wedstrijd en we kregen ook meer kansen. Alleen bleef het scoren vooralsnog uit. Gelukkig was Jesse lekker op dreef want hij scoorde ook de 2-0 met een goed genomen doorloopbal. Na veel gemiste kansen scoorde Sjoukje met een vrije bal ook de 3-0. Het rustsignaal klonk en we gingen met een goed gevoel de kleedkamers binnen.

Met deze keer wel lekkere thee hield Oskar zijn praatje, veel kan ik me er niet meer van herinneren maar het ging ook wel goed zo dus er waren geen drastische veranderingen nodig.

Toen het fluitsignaal voor de tweede helft klonk begonnen we meteen goed. We hadden veel kansen en Sjoukje en Mirjam zorgden met een korte kans en een afstandsschot al snel voor de 5-0. We waren veel beter en creëerden ook veel meer kansen maar toch wist Animo een tegendoelpunt te scoren. Gelukkig scoorde ook wij niet lang daarna, en zo kwam de stand op 6-1 te staan. Maar Animo zorgde toch nog voor een beetje spanning want ze wisten nog twee keer te scoren. Gelukkig betekende dit niet de mentale ineenstorting van ons want Ilan scoorde de 7-3 en Sjoukje stelde de winst veilig door met haar vierde doelpunt van de wedstrijd een eindstand van 8-3 op het scorebord te zetten.

Lennart

Volgende week speelt de B1 om 13.45 uur thuis tegen Victum B2. Zorg dat je er bij bent!

Statistieken:

Naam:

Schoten 1e helft

Schoten 2e helft

Schotprecisie

Ilan

10

4

1/14

Lisa

1

1

0/2

Mirjam

6

3

1/9

Jesse

7

5

2/12

Rik

9

8

0/17

Sjoukje

6

9

4/15

Erik

11

7

0/18

Janneke

2

4

0/6

Jeroen

2

0/2

Totaal 52/3 43/5 95/8