Doordeweekse stippen

Met wat inhaalwedstrijden krijgen we ook doordeweekse stippen. Even wennen om op woensdag stippen te moeten opschrijven. Maar de pret is er niet minder om!

Tom (1-1) bleef zoals gewoonlijk koelbloedig en deze keer scoorde hij zijn strafworp wel. Koploper van weleer Nico (2-1) scoorde een van de twee strafworpen. “En die eerste nam ik nog te vroeg ook. De scheids had nog niet gefloten. Het duurde me zo lang dat ik hem maar vast nam. Hij werd goedgekeurd”. Over de tweede was Nico minder te spreken. “Ik moet ze maar niet meer nemen; wie mist, die moet geen strafworpen nemen.” Dit klopt natuurlijk, maar het is minder leuk voor de strafworpencompetitie!!!!

Latertjes 

Marieke (1-0) kwam nog even vertellen dat ze afgelopen weekeinde een strafworp gemist had. Nou ja, het waren meer Katja en Annemarije die Marieke lieten vertellen dat ze gemist had.

Tony (1-1) meldde ook nog een achterstallige strafworp. Van een zaalwedstrijd! Teamgenoten Peter en Tom bevestigden deze schandelijke actie. Waarom niet eerder gemeld? “Ik ging ervan uit dat iemand anders hem wel zou aangeven.”

De tob-0%      De top-100%
1. Mathijs (A1): 4-0   1. Xander (S6): 8-8
2. Stefan (A2): 3-0   2. Robin (S1): 4-4
2. Mirjam (C1): 3-0   3. Christa (S3): 3-3
2. Lindsy (C1): 3-0   3. Marcel (S8): 3-3
3. Jari (S5): 2-0   3. Oskar (S2): 3-3 
3. Yanniek (D1): 2-0    
3. Marnix (D2): 2-0    
     

Zien waar je teamgenoot staat, of jijzelf? Het volledige overzicht staat bij ‘competitie’, ‘strafworpencompetitie’.

Blijf strafworpen doorgeven. Van jezelf, maar vooral ook van anderen! sanderhofmanapenstaartjewanadoo.nl