Synergo 1: erop of eronder

Niet alleen Synergo 4 speelt dit weekeinde een belangrijke wedstrijd: ook het 1e moet nog aan de bak. Bij winst is lijfsbehoud in de 2e klasse nog steeds mogelijk. Zondag begint om 14.30 uur in Amsterdam de wedstrijd tegen Swift.

Ook het 3e doet goede zaken als het morgen wint van Die Haghe 5. Synergo 3 doet dan nog steeds mee voor promotie naar de reserve 2e klasse. De thuiswedstrijd tegen het Haagse team, 1e helft veld, werd moeizaam gewonnen, maar de stand op de ranglijst doet vermoeden dat Die Haghe te kloppen is.

Verder speelt de A2 vandaag tegen Woudenberg A2. Als onze juniorenreserves winnen, strijden ze nog mee om het kampioenschap. Wint Woudenberg, dan is die ploeg kampioen.
Synergo C2 doet er goed aan om vanmiddag te winnen bij Antilopen. In de poule van de C2 staan alle ploegen dicht bij elkaar: bij winst ligt ook voor de C´tjes het kampioenschap in het vizier. De C3 staat bovenaan, maar komt dit weekend niet in actie. Bij winst volgende week, tegen de Eemvogels, is dit team kampioen. Noteer maar vast in de agenda: zaterdag 5 juni, 11.00 uur op het Synergoveld.

Bij de andere jeugdteams zijn er helaas geen kampioenskansen meer, maar aanmoediging is natuurlijk altijd welkom.