Twee punten voor E2 op het begin van een zonnige dag

Zaterdag 24 April, negen uur in de ochtend. De spelers van de E2 staan klaar om met de wedstrijd te beginnen, ze hebben er zin, zo ook de coaches.

Maar ook het publiek, dat zich heeft verzameld, staat al vroeg langs de lijn om een mooie wedstrijd te gaan zien. Met bijna het helemaal complete team en de debuut wedstrijd van Mika, begint Synergo aan zijn wedstrijd, met als tegenstander Huizen E4.

Nadat Louise de scheidsrechter een hand had gegeven (Louise is aanvoerder) begon de wedstrijd waarin de E-tjes heel goed verdedigden, en het wachten was op het eerste doelpunt in de aanval. En die kwam van Mika, die had al verschillende pogingen gewaagd maar deze was eindelijk raak! In zijn eerste wedstrijd ook gelijk een mooie treffer.

Even later werd Iman gewisseld, een gouden wissel want Iman scoorde gelijk in haar eerste aanval.
Dit bracht de stand op 2-0 voor Synergo, hiermee gingen we ook de rust in.

Met z’n allen in het hok en aan de thee, het enige dat ik en Erik te vertellen hadden was dat het super ging, de korte uitleg van Ruben en Erik was niet erg succes vol, want het veld en de korven die Ruben getekend had op het bord, waren volgens de E2 niet erg duidelijk en al helemaal niet recht!

De tweede helft ging net zo goed als de eerste, en Synergo hield het goed dicht in de verdediging waardoor Huizen weinig kansen kreeg. Marjolein maakte nog wel een mooi kansje onder de korf af, en daarmee brachgt ze de eindstand op 3-0.

Genoeg reden om trots te zijn, ook zijn er nog mooie actie foto’s gemaakt. Die staan in het fotoalbum.

Goed gedaan Iman, Louise, Lois, Marjolein, Jaap-Willem en Mika!

Ruben M

e2
De E2 met boven de coaches Ruben en Erik. Spelers (vlnr): Myka, Jaap-Willem, Iman, Louise, Marjolijn en Lois.