Moskeetraining weer druk bezocht

Afgelopen zaterdag kwam voor de tweede keer dit veldseizoen een groep kinderen van de Omar el Faroukmoskee trainen op ons veld. Ze kwamen direct na hun lessen naar Synergo, dus stond er eerst een kleine lunch klaar. Toen de broodjes en mandarijntjes op waren, kon er getraind worden.

De training bestond uit tikspelletjes (staarten vangen), schotoefeningen, gooien en vangen, sprinten, overgooien en samenspelen en nog meer tikspelletjes. Het was leuk om te zien dat alle kinderen goed opletten en veel wilden leren. Een klein beetje uitleg over de techniek van het schieten leverde meteen heel veel doelpunten op. Jammer genoeg was de korf voor sommigen echt nog iets te hoog.

Lijkt het je leuk om een keer te helpen met training geven? Of ben je een kei in broodjes smeren? We kunnen altijd hulp gebruiken! Aanmelden kan via tijdvoorkorfbalapenstaartjesynergo.nl. Het is de bedoeling dat een Omar el Faroukteam mee gaat doen aan het schoolkorfbaltoernooi, dus er moet in korte tijd echt gekorfbald gaan worden…

Bekijk hier ook een aantal foto´s.