Synergo, John en Marc gaan verder

John van Duuren en Marc Verhoeven trainen/coachen ook in seizoen 2010-2011 de Synergo-selectie. De TC en het bestuur kwamen in een aantal goede gesprekken met beide trainers/ coaches tot overeenstemming.

Synergo is erg blij met de voortzetting van het trainersschap. Een belangrijke stap voor het verder bouwen aan de toekomst. Er is zeker twee jaar nodig om de nieuwe koers goed in te zetten.

De selectie is jong en kent dit seizoen veel blessures. De afspraken zijn steviger neergezet en er wordt meer verwacht van de spelers en speelsters; zowel in de vereniging als in niveau. Synergo is bezig met een omslag naar prestatiekorfbal; zij wil graag met de eerste vier teams minimaal (reserve) tweede klasse gaan spelen. Bij een dergelijk traject is de balans tussen de huidige spelers en de instromende nieuwe spelers vanuit de junioren en van buitenaf belangrijk. En uiteraard moet de individuele kwaliteit en de teamkwaliteit omhoog. Een gedegen technisch beleid voor meerdere jaren moet hiervoor de basis zijn.

Met John en Marc hebben we twee trainers/coaches getroffen die ambitieus zijn, gevoel hebben voor clubverhoudingen en veel inzet hebben. We zijn erg blij dat John en Marc ook volgend jaar de selectie trainen en coachen; samen gaan we verder!

Bestuur en Technische Commissie Synergo.