SKF na de rust de baas tegen B1

Een gelijkopgaande eerste helft bood perspectief, maar na rust schakelde SKF bij en was Synergo B1 kansloos voor de overwinning.

Met niet al te beste omstandigheden startte de B1 het veldseizoen tegen SKF. Het miezerde en regende eigenlijk de hele wedstrijd en ook de wind kwam af en toe opzetten. Reden om voorafgaand aan de wedstrijd te hameren op zorgvuldige passing.

Die boodschap kwam goed over, want in de eerste kwartier waren er weinig tot geen plaatsfouten aan de kant van Synergo. Aanvallend was het soms nog wat rommelig, maar de B1 kwam wel tot scoren. Het ging gelijkop en het was jammer dat er een paar opgelegde kansen (vrije doorloopballen…), werden gemist, anders had de B1 zelfs een klein gaatje kunnen slaan.

Na de rust kwam er een heel ander SKF uit de kleedkamer. Het tempo ging omhoog en zorgvuldig werden de fouten in de Synergo-verdediging bloodgelegd. Het gat werd al snel drie a vier doelpunten, en daarmee was de wedstrijd gespeeld. Gelukkig kon de B1 nog wat doelpunten maken, waardoor er toch nog een aardig uitslag op het bord stond. Met zeven doelpunten kunnen we best tevreden zijn!

Volgende week wacht de uitwedstrijd bij Mia en zint de B1 op revanche voor de nederlaag tegen Mia eerder dit jaar.