Supporters BEDANKT!!!!

Na het bekijken van het door Marc gemaakte filmpje (bedankt!) bekruipt mij wederom een enorm gevoel van trots! Niet alleen ben ik trots op mijn teamgenoten, maar ook op de overige selectiespelers, de invallers (de heldhaftige strafworpennemers) en natuurlijk en vooral op de supporters!!

Eerst al de RBG die ons tijdens de donderdagtraining verrasten met hun liederen. Dit nam wat van de spanning weg bij ons (spelers van het eerste). Op de dag van de beslissingswedstrijd waren de voorbereidingen van de supporters al in alle vroegte begonnen, waarbij er veel schmink aan te pas kwam, voordat wij afreisden naar Apeldoorn. Gevolgd door een bus met supporters die ons niet veel later toezongen in de sporthal. Leuk om te zien trouwens dat er in de bus nog wat werd geoefend met het ‘zingen’ van het repertoire van de RBG.

20100321_supportersEenmaal in de sporthal stonden wij vanwege jullie (supporters) gezang al met 1-0 voor!! Wat zijn zulke wedstrijden (achteraf bezien dan) leuk om te mogen spelen! Het wedstrijdverloop, met de verlenging en de strafworpen, was zenuwslopend. De vreugde was dan ook groot toen Sander de winnende strafworp maakte. Het voelde voor ons een beetje als een kampioenswedstrijd, Champagne en bloemen ontbraken echter.

Ik ben blij dat wij met onze wedstrijduitslag hebben kunnen bijdragen aan de goede sfeer in de bus op de weg terug naar Utrecht. Een gezellige terugreis volgde ook voor ons. Zo werden de mensen die bij Timon in de auto zaten getrakteerd op een paar rondjes op de parkeerplaats van de sporthal in Apeldoorn (overigens kon niet iedereen dit waarderen) en ging de muziek harder en harder…. Bij het benzinestation bij de afslag Veemarkt verzamelden de auto’s met daarin onze spelers om vervolgens al toeterend de weg richting de Synergo-kantine te vervolgen. Een gezellige avond volgde….

Iedereen bedankt voor de steun!! Ook op het veld kunnen wij jullie steun goed gebruiken, we hopen jullie dan ook te zien op zondag 11 april 2010 om 14:30 uur bij onze eerste thuiswedstrijd.

Anouk.