Kippenvel: K3 wint playbackshow

Onvermoede talenten! Wat een benen! Wat een onderbroek! Wat een ballen! Wat een eh ….. nou ja … playbacktalent!

20100313_playbackshow_juryHet was echt genieten afgelopen zaterdag. Glamorous Kitty en Bram introduceerden elf zeer bijzondere acts. Good old YMCA (zonder indiaan, maar met Bas en dat maakt een boel goed), the Jackson Five en ABBA werden afgewisseld met Kleuren-Paula en love-me-tender Mathijs & Germay. Jan uit de Efteling uit Kaatsheuvel vereerde ons met een bezoek en een clan rare smurfen in feeststemming haalden streetdance-tafeldans capriolen uit.

De zaal ging meerdere keren uit haar dak en de polonaise werd twee keer gelopen. Het klapstuk was een Belgisch drietal met een amechtig hijgende, in een combinatiepak van pino-kangoeroe-Pipi Langkous en Vanessa, bekende binnen de vereniging, geflankeerd door twee even rondborstige dames met korte rokjes. Een liedje over Ki-koe-korfbal. ‘Jammer’ was het commentaar van de jury, die overigens zeer op dreef was en ook niet van geruite overhemden bleek te houden.

20100313_playbackshow_bijdepolitieMaaike en Lois wonnen verdiend de show met hun ‘bij de politie’ van K3. Dat Josje eigenlijk niet nodig was geweest, toonden zij met gemak aan: superenthousiast, prima choreografie en fantastisch playbackwerk overtuigde de kritische jury. ‘Kippenvel’ kreeg de jury ervan. The Jackson Five (De E’s met supermoonwalk van Jerry!) werden tweede. Het tachtig-man/vrouw koppige publiek was het hier luidruchtig mee eens. Maaike en Lois, gefeliciteerd!

 

Wat een avond. En wat een talent binnen Synergo!

Anne.  

Interesse naar de foto’s? Kijk in het foto-archief!