Een rare wedstrijd van Synergo C1

Het waar gebeurde verslag van Synergo C1 – Reehorst C2.

Ennn, Synergo C1 – Reehorst C2 is begonnen. Synergo begint meteen slecht doordat Jurriën een schot doorlaat (wat eigenlijk gesneden was). Maar ja, hij kan er niks aan doen. Behalve als er opeens eer goede fee kwam waarbij Jurriën een wens mocht doen. Maar ja, dat gebeurt alleen in sprookjes. De tweede goal is door een strafworp; een fout van Loes zogenaamd, maar het was eigenlijk een boze fee die boos was op Loes.

c1Die strafworp zat en Synergo staat nu 2-0 achter. De tweede helft komt (er was een pauze omdat er een naakte draak over het veld rende). De tweede helft is net begonnen en Reehorst scoort meteen na 43 seconden (weer door een boze fee; wat hebben die boze feeën toch…?) En eindelijk scoort Synergo er een door een prachtig schot van Jurriën (niet door goede feeën ofzo, maar gewoon omdat Jurriën zo’n mooi schot heeft). Helaas gaat het nu weer verkeerd en scoort de tegenstander van Jesse omdat er een spook voorbij gleed en Jesse afgeleid was.

Gelukkig scoort Jeroen nu door een wonder. Ohh wacht, wonderen bestaan niet; dus het komt door Jeroens prachtige schot! Het staat nu 2-4 voor Reehorst. Helaas scoort de tegenstandster van Lindsy nu. Lindsy was waarschijnlijk door de mooiheid, oh wacht lelijkheid, van Sander afgeleid. Het staat nu 2-5 voor Reehorst met nog twaalf minuten te gaan. Jesse scoort nu een korte kans en het staat 3-5. En Mirjam scoort nu, maar wel met een verkeerde techniek. Maar dat maakt niet uit als je scoort. Helaas scoort de tegenstander van Jurriën nu weer. Dat kwam omdat er een boze kabouter de bal in de korf tikte. Stomme kabouters ook. En als laatste scoort de tegenstander van Jeroen nog omdat alle boze wezentjes Jeroen gingen afleiden. Jeroen vocht zich erdoor heen met zijn kleine spierballetjes. Alleen hij was te laat en de score eindigde met 4-7 voor Reehorst.

Jurriën.