Oscars, mutsen, V.I.P., rode loper, nieuwe vrienden: Party!

Zaterdag 23 januari verdrongen fotografen zich om de beste shot te kunnen maken van de Utrechtse korfbaliconen: Synergo V.I.P.

De een na de andere V.I.P.deed zijn opwachting. De avond had een bijpassende mystieke sfeer, door de gloed van de fakkels op de rode loper en het sneeuwwitte Synergoveld. Synergo bedankt elk jaar in het 3e weekend van januari al zijn vrijwilligers voor al het werk dat zij gedurende het jaar doen voor de club. Dit jaar kregen ruim 80 leden een persoonlijke uitnodiging.

Een Oscar (met een c) werd uitgereikt aan de best geklede vrouw en heer van het feest. Ria en Stefan namen deze felbegeerde prijs mee naar huis. Ria’s zachtgroene avondjapon met kanten bloemen en blote schouders trok enorm de aandacht. Stefan had op smaakvolle wijze de Blues Brothers-look toegepast. Een duo om te zoenen.

In een speciale speech bedankte voorzitter Anne de Roos alle vrijwilligers en toetste middels het welbekende spel ‘mutsje op-mutsje af’ de kennis over de club. Winnaar Erik de Kam gingen naar huis met een door fotospeciaalzaak Ben Romp gesponsorde trainingssweater uit de Synergo kledinglijn.

Daarna gingen twee teams elkaar te lijf in 4 opdrachten: BRULLEN-Wie zingt het best het Synergo lijflied, KNOOPJE-iets met een boel handen en elkaar niet loslaten, TOT AAN HET EINDE VAN DE RIJ – fluisteren tot kunst verheven en tot slot werden er op Mathijs en Oskar (met een k) LOFZANGEN gemaakt.
Het groene mutsenteam verdiende hiermee vereeuwigde roem in de kantine.

Trainer Marc ging in en uit en leverde in drie ritjes een buslading nieuwe Fiducia-vrienden af. Jullie mogen volgende keer weer komen! Lol, plezier, gezang en miraculeuze invloed op de klok, die maar niet tot na 12 uur wilde tikken. Om 03.00 uur ging hun laatste taxi:)

AC, top gedaan. Alle V.I.P.-ers: bedankt weer voor al jullie inzet in dit seizoen. Zonder jullie is er geen club mogelijk!

Anne