Nieuwjaarsgroet wethouder

Beste Utrechtse sporter,

Bij dezen een hartelijke Nieuwjaarsgroet voor alle Utrechtse sporters.
2009 is een mooi jaar geweest voor sporters in Utrecht waar we in 2010 van gaan profiteren. Er is extra geld beschikbaar gekomen voor aanleg van sportvelden in onder meer Leidsche Rijn en Utrecht Oost. Het is gelukt om de Giro d’Italia naar Utrecht te halen. En in het komend jaar blijven we doorgaan met de aanleg van sportaccommodaties, om wachtlijsten in de sport verder terug te dringen.  Daarnaast willen we ook voldoende trapveldjes in de wijken om sport op de hoek van de straat te behouden.
Alle uitdagingen waar ik me vier jaar sterk voor heb gemaakt. Want niet alleen geniet ik zelf van sport, ik zie aan mijn eigen kinderen hoe belangrijk het is om lekker te kunnen bewegen, op het sportveld en even snel een balletje trappen met de andere kinderen in de buurt.
Voor mijzelf wordt het een spannend jaar met  gemeenteraadsverkiezingen. De uitslag daarvan bepaalt of mijn partij in het college blijft en ik wethouder kan blijven. Zo hebben we allemaal onze uitdagingen voor 2010. We zullen zien hoe het gaat lopen. Ik wens jullie in alle gevallen een prachtig en sportief jaar toe!

Harm Janssen,
Wethouder Sport.