Niet gespeeld, toch een goed weekend voor S1

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Atalante op het programma. Maar door het weer en het negatieve reisadvies is de wedstrijd niet gespeeld.

Helaas, want ik denk dat we met het eerste in een goede flow zitten en dan is een onderbreking van nu drie weken wel erg lang. Toch is dit een goed weekend, want de koploper heeft in zijn wedstrijd zaterdag verloren en dat zorgt er weer voor dat we nog maar twee verliespunten meer hebben dan zij.

Doelstelling is dan wel zo snel mogelijk veilig spelen, maar gezien de afgelopen wedstrijden is een blik naar boven natuurlijk iets waar we niet voor weg lopen.

Dan het tweede
In het verslag las ik dat zij wel de weergoden hebben getrotseerd en in Veldhoven hun wedstrijd hebben gespeeld. Helaas verloren, maar ook weer een wedstrijd die perspectief geeft voor de rest van het seizoen. Het tweede heeft nu even de wind tegen en merkt het verschil tussen de derde en tweede klasse. Dat is even wennen. Wij zijn er van overtuigd dat dit team de punten gaat pakken, want met de instelling en de kwaliteiten van het team gaat het echt komen.

2010
Begint met twee thuiswedstrijden. Welke voor één tegen de twee laatste teams in de poule zijn. Deze moeten dan ook vier punten opleveren, wat inhoudt dat we dan zo goed als veilig zijn. Voor het tweede de wedstrijden tegen Deetos en Sporting Trigon. Ook hier voorspel ik punten.

Natuurlijk hopen wij dat we onze wedstrijden weer voor veel publiek te mogen spelen en hopen dan dat wij er voor zorgen dat u met een goed gevoel naar onze wedstrijden kijkt.

Rest mij u namens de selectie fijne kerstdagen en een sportief, maar vooral gezond 2010 te wensen.

John