Eerste punt Synergo F1!

Op 5 december om 9 uur speelde de F1 een wedstrijd in sporthal de Dreef. Na te hebben ingeschoten ging het fluitsignaal en begon de wedstrijd. De opstelling was: Ole, Eldin, Maaike en Diede.

Synergo leek het betere team te zijn in het eerste gedeelte van de wedstrijd, we waren het meest aan het aanvallen en zaten bomvol met energie! Hieruit kwam ook een mooi schot van Ole, die de 1-0 maakte. Hierna zakte ons spel een beetje in en kregen we een schot tegen, dus stond het 1-1. We stonden nu meer te verdedigen en waren een beetje aan het slapen, hierdoor werd al gauw 1-2. Maar gelukkig kwam Ole weer in actie en maakte de 2-2! Maar nog geen halve minuut later maakte Sparta het weer 2-3. Het aanvallen bij Synergo ging moeizaam en bijna alle kansen die we kregen waren verdedigd. Even later werd het 2-4, maar gelukkig scoorde Maaike een kort kansje en werd het 3-4. Uiteindelijk zijn we met 3-5 de rust ingegaan.

In de rust gingen we strafworpen nemen en dat liep uit op 3-4 voor Sparta.

In de rust vonden de kids het eigenlijk wel goed gaan, alleen Ole baalde en had een pep-talk gekregen van Christa en was er weer helemaal klaar voor! In de tweede helft hadden we deze opstelling: Ole, Ymre (heer), Maaike en Diede.

Helaas startten we niet zo goed en kregen we een schot van de Sparta tegen, maar Ole maakte dit weer goed door een kortkansje te scoren (4-5). Vanaf dit moment werd het spannend, beide partijen konden maar niet scoren en bijna alle kansen waren verdedigd. Totdat Sparta toch nog de 4-6 maakte. Maar dit weerhield Ole er niet van om er 5-6 van te maken! Het bleef spannend. Maar toen was daar plotseling Maaike die een schot erin legde! Het bleef spannend en het leek erop dat er van beide kanten nog gescoord kon worden, maar toen ging het eindsignaal en bleef het 6-6.