Wedstrijdverslag Synergo 5

Ook wij als Synergo 5 willen natuurlijk niet achterblijven. Iedere week staan er diverse wedstrijdverslagen op de site.

Vooral Synergo 2 onder leiding van Marc is hiermee begonnen, hoewel dit niet altijd vrijwillig is (meestal is er iemand de ‘pineut’ die volgens Marc dan iets heeft gedaan, niet heeft gedaan, heeft verloren enz.).*

Ook Synergo 6 met als reporter Leon is wekelijks terug te zien op de site met het wedstrijdverslag (wel knap als je merkt dat ze tot nu toe alle competitiewedstrijden hebben verloren, maar wel de oefenwedstrijden wisten te winnen, was er maar een oefenwedstrijdcompetitie hè!!??).

Daarnaast is Synergo 3 regelmatig terug te vinden met het wedstrijdverslag. Het team met de ouwetjes, hoewel de jonge juffrouw Femke altijd het verslag schrijft (Inge nog gefeliciteerd hè). Toen ik eens goed ging tellen, bleek dat niet Synergo 3, maar Synergo 5 het oudste team is. En nu ook een verslag van Synergo 1, die een hele mooie zege wist te behalen in de eerste competitiewedstrijd. Zoals Brahim al schrijft hopen we voor Synergo 1 dat het plezier in het spel blijft, want volgens ons komen er dan meer doelpunten.

Synergo 5

Maar goed we hadden het over Synergo 5. Misschien handig om eerst te beginnen met de spelers die in Synergo 5 zitten. Als dames hebben we: Anita, Andrea, Yvonne en Paula. De heren zijn: Peter, Tom, Nico, Jari en Tony

Helaas hebben we geen coach en worden we getraind door middel van een roulatieschema, waarbij we langs deze weg gelijk alle trainers willen bedanken.

Wedstrijd

Afgelopen zondag stond onze eerste competitiewedstrijd op het programma: Net als Synergo 3 moesten ook wij tegen ALO, alleen moesten zij uit en speelden wij thuis in de Hoogravenhal. We begonnen scherp en wisten hierdoor 6 doelpunten te scoren en maar 5 doelpunten door te laten (volgens het verslag van Synergo 2 een prima resultaat om er zo weinig door te laten).

Rust

In de rust natuurlijk de nodige aanwijzingen en volgens At Voogt was het een attractieve wedstrijd en moesten we dit in de tweede helft doorzetten. Dan kon de score worden verdubbeld en zouden we een winst boeken van 12-10 (konden we er maar alvast voor tekenen!).

Helaas was na de rust onze scherpte weg en wist ALO langszij te komen. We hebben er nog wel voor gestreden, maar uiteindelijk bleef de teller steken op een 9-14 uitslag.

Nog een dank aan Larissa voor het invallen en aan Casper voor het reserve staan. Bij dezen vraag ik ook de jeugdteams om wedstrijdverslagen te schrijven en in te leveren bij Femke, Sander en Oskar. Oskar wil nog wel eens de weegschaal gebruiken om de jeugd af te zetten tegen de senioren; volgens mij winnen de senioren met stip als het gaat om wedstrijdverslagen, toch Oskar???

Tot volgende week als we uit spelen tegen Blauw Wit 5

Namens Synergo 5, Paula van Luijn

* Het gaat er bij S2 om wie te laat aanwezig is, SH.