Selectie zet stijgende lijn voort

Synergo 1 en 2 zijn klaar voor de zaalcompetitie. Het eerste overklaste zaal tweede klasser Badhoevedorp met maarliefst 20-9. Het tweede speelde een goede wedstrijd tegen BEP 3 en won met 16-11.

Na de overwinning op eerste klasser KZ/De Danaiden was het eerste ook een maatje te groot voor Badhoevedorp. De rust werd bereikt bij 10-3. Na de pauze duurde het even voordat de doelpuntenmachine weer begon te draaien, maar toen die eenmaal op gang was, stopte Synergo pas bij 20 doelpunten.

Het tweede had een goede testcase tegen BEP 3, dat op het veld nog bovenaan was geeindigd in de reserve tweede klasse. Na een vliegende start, klampte BEP voor de rust aan (11-9). Vooral de combinatie Robin – David was dodelijk, want voor rust hadden ze er samen al minstens zes gemaakt. Na de pauze kende Synergo een zwak kwartiertje. BEP kon echter niet profiteren en het tweede kon uitlopen naar 16-11.

Synergo 3 speelde bij DKC in Delft een aardige wedstrijd (“het was wel weer even wennen aan de zaal”), die gelijk eindigde.

Volgende week start de zaalcompetitie.

Uitslagen, standen en programma
Klik hier voor het volledige zaalprogramma.
Klik hier voor de indelingen van alle Synergoteams.