Winst voor S1,S3 en S4!

Synergo 1, 3 en 4 pakten zondag twee punten. Het eerste won thuis, aangemoedigd door cheerleaders, eenvoudig van OJC’98 (15-7). Het derde en vierde wonnen met minimaal verschil.

Synergo 1 heeft alleen nog een theoretische kans op promotie naar de 1e klasse en kan het seizoen rustig uitspelen. Na de overwinning tegen Phoenix vorige week, was de ploeg van Eric vandaag ook te sterk voor het inmiddels gedegradeerde OJC’98. Het eerste startte goed met een 4-0 voorsprong. Daarna zakte Synergo even in, waardoor de rust werd bereikt bij 7-5.

Na de pauze gaf Synergo gas en stokte de teller uiteindelijk bij 15 doelpunten (eindstand: 15-7). Lizet maakte haar debuut in het eerste en bekroonde dat bijna met een doelpunt.

cheerleaderssynergo1
De supportersvereniging had cheerleaders geregeld om het eerste te steunen! (foto: Janwillem)

De wedstrijd van Synergo 2 ging niet door.

Synergo 3 moet hopen op een misstap van koploper DOT en zelf blijven winnen. Tegen Zwaluwen ging dat maar net goed. Na een 2-0 achterstand kwam Synergo met 2-4 voor. Het laatste deel voor de pauze was echter weer voor Zwaluwen, dat met een 6-5 voorsprong ging rusten. Na rust ging het lang gelijk op. Sietske maakte een paar minuten voor tijd de winnende: 8-9.

Synergo 4 blijft maar winnen. Dit keer was het vierde te sterk voor de nummer laatst, Keizer Karel. Synergo 5 verloor met 9-21 van DOT.