1e Kangoeroetraining groot succes!

Heb jij wel eens een kangoeroe gezien? Niet? Nou, dan ben je op een zaterdag nog niet op het Synergoveld geweest. Want daar lopen wel vijf kleine kangoeroes en één grote rond.
Onder leiding van trainers Lizet en Floor deden de kangoeroetjes Eldyn, Elif, Emma, Rick en Saad ontzettend hun best om met pittenzakjes op kranten te mikken, een dobbelsteen van een pion te gooien en pionnen om te rollen. En dat konden ze allemaal al hartstikke goed!
Ook deden de kangoeroetjes verschillende estafettes (met hulp van Joyce, die natuurlijk eigenlijk al lang geen kangoeroe meer is, konden er mooi twee groepjes van drie gemaakt worden) en tikspelletjes.
En toen was er ineens een echte kangoeroe! Een hele grote, met in de buidel een mini-kangoeroetje. Deze reuzenkangoeroe deed mee met een paar spelletjes en dat was natuurlijk heel grappig om te zien. Maar hé, wacht eens even, leek die kangoeroe niet heel erg op Abdel?

De Synergo-kangoeroes trainen iedere zaterdag van 11. 00 uur tot uiterlijk 12.30 uur op het Synergoveld.
Lijkt het je leuk om ook een keer mee te doen? Meld je dan aan bij Rita Merten. En je mag natuurlijk altijd een vriendje of vriendinnetje meenemen!