Kennismaken met het trainersvak, iets voor jou?

De laatste tijd groeit het aantal jonge jeugdleden gestaag, en daar zijn we heel erg blij mee! Of Om deze jonge nieuwe leden een goede start te geven is de KC Jeugd op korte termijn op zoek naar een aantal trainers:

  • Yes, op het veld krijgen we een tweede F-team bij! Wie vindt het leuk deze jonge talenten vanaf maart te gaan trainen? Zij trainen het staartje van de zaal op woensdag van 17-18 uur en daarna op het veld van 17.30 tot 18.30 uur, ook op woensdag.
  • In april is weer het schoolkorfbaltoernooi! Dat levert altijd veel enthousiaste nieuwe jeugdleden op. We maken dan een startersgroepje. Wie wil, samen met ervaren trainer Joke, deze kinderen de eerste stappen van korfbal bijbrengen? Het gaat om de periode half april tot half juni. De trainingsdag kunnen we nog met jou bespreken, de tijd is van 17.30 tot 18.30 uur.

Heb jij er wel eens over gedacht of training geven iets voor jou is, maar wil je er niet meteen een heel seizoen aan vast zitten? Dat is dit je kans! Als je die kans wil grijpen, laat het dan weten aan de KC Jeugd op kcjeugd@synergo.nl of spreek een van ons (Roelie, Wim, Tresja, Lidy en Petra) aan!

Andere vacatures