Uitnodiging Jaarlijkse Algemene Vergadering 2023

Graag nodigen we de Synergo-leden en ouders van jeugdleden uit voor de Jaarlijkse Algemene Vergadering (JAV) van Synergo. Deze vindt plaats op vrijdag 22 september vanaf 20.00 uur in de Synergo kantine. Op de agenda staan twee punten waarover we gaan stemmen: de begroting voor seizoen 2023/2024 en de benoeming van Robbert Hoogeveen en Jeroen Bastings als bestuurslid.

Alle stukken voor de JAV vind je in de JAV-Synopsis die je in de e-mail hebt ontvangen. Tijdens de jaarvergadering is er ruimte voor commissies om toelichting te geven op de jaarverslagen en jaarplannen. We hopen jullie allemaal te zien op 22 september!

Informatie

  • Wat: Jaarlijkse Algemene Vergadering (JAV)
  • Wanneer: vrijdag 22 september 2023
  • Tijd: 20.00 uur
  • Waar: Synergo kantine
  • De stukken voor de JAV krijg je per e-mail. We hopen jullie allemaal te zien op 22 september!

Kandidaat-bestuursleden

We kunnen met trots op de JAV twee nieuwe kandidaatsbestuursleden aan jullie voorstellen en een extra lid die zich zal voegen bij het bestuur.

We hebben het hier dan over Niklas Warmelink. Niklas zal zich bij het bestuur voegen als Jeugdbestuurslid. Hij zal mee denken en ook de belangen van de Jeugd te behartigen.

Hoi, Ik ben Niklas Warmelink. Ik ben speler van de A1, trainer/coach van de F1 en medepresentator van de Synergo inside podcast. Ik werk sinds dit jaar in de ouderenzorg. En in mijn vrije tijd doe ik graag dutjes om uit te rusten.

Robbert Hoogeveen zal in het bestuur toetreden als vervanging van Alyanne en de taken als Penningmeester overnemen van haar.

Hi allemaal! Mij naam is Robbert, ik ben 25 jaar oud en in het dagelijkse leven werk ik aan de begroting van de Rijksoverheid. Sinds anderhalf jaar ben ik lid van Synergo en speel ik in de selectie. Nadat ik ongeveer 5 jaar niet meer heb gekorfbald belandde ik bij Synergo in een warm bad en voelde ik mij meteen welkom. Het lijkt mij daarom heel erg mooi om mij voor Synergo in te mogen zetten vanuit een bestuursfunctie!

Jeroen Bastings zal toetreden als algemeen bestuurslid. De portefeuilles waar Jeroen aan zal werken worden later verdeeld.

Hoi, ik ben inmiddels bijna tien jaar lid van synergo. Jullie kennen me wellicht vanuit de KC senioren. Daar ben ik per 23 augustus mee gestopt. Verder speel ik in Synergo 4 en help ik soms de scheidsrechterscommissie door een (thuis)wedstrijd te fluiten.

Voorzitter

Door het vertrek van Mamoun en Ineke als voorzitter en vicevoorzitter zal er ook iemand naar voren moeten treden als voorzitter. We kunnen met heel veel plezier zeggen dat Sander Slagboom vanuit het huidige bestuur heeft aangegeven dat hij ambitie heeft om zichzelf ook hierin te ontwikkelen. Het huidige bestuur ondersteunt deze ambitie.

De eerste bestuursvergadering na de JAV verdelen we de portefeuilles officieel en zullen we de taak als voorzitter definitief toebedelen.

Aanmelden en machtigen

Aanmelden voor de JAV is niet nodig, als je een machtiging wilt geven aan iemand kan dat door te mailen naar secretariaat@synergo.nl

Het bestuur van Synergo,
Mamoun, Ineke, Alyanne, David, Sander, Floor.

Zie ook