Wie helpt nieuwe Synergo-leden aan een shirtje?

Zeg nu zelf: uit het rood van Samos en het blauw van DVS is een prachtig Synergo-shirt gekomen! En wat is er mooier dan onze nieuwe leden dit shirt uit te mogen reiken? Goed nieuws: onze kleidingcommissie zoekt versterking van mensen die hierbij willen ondersteunen.

Wat wordt er van je verwacht?

  • Wedstrijdshirts uitdelen aan nieuwe leden
  • Het beheren van de kleding in bruikleen voor de jeugd
  • Op peil houden van de voorraad
  • Contact houden met de leverancier

Leuk, dat contact met nieuwe leden! Maar kost dat niet veel tijd?

Dat valt reuze mee! Met name aan het begin van het seizoen is het wat meer werk, ongeveer 2 uur per week. Maar daarna is het vooral afspreken met leden op welk moment ze hun shirt komen ophalen, en dat hoeft niet meer dan 10 minuten per week te kosten.

We zoeken vooral iemand die shirts wil uitreiken aan nieuwe jeugdleden. Het kost dus het minste werk als je tijdens jeugdtrainingen of – wedstrijden toch al in de kantine bent, bijvoorbeeld omdat je zoon of dochter in een jeugdteam speelt.

Interesse? Vraag David, Abdeslam of mail naar kleding@synergo.nl