Nieuw lid KC senioren: Susan

De KC Senioren is er gelukkig in geslaagd om de commissie uit te breiden! We hebben Susan bereid gevonden om ons te versterken. Specifiek gaat zij jeugdspelers begeleiden bij hun overgang naar de senioren. Daarmee zijn we alleen nog niet compleet.

De KC Senioren regelt elk jaar de teamindelingen, de trainingstijden en nog veel meer. Dat doen we met de gehele commissie. Daarnaast is Rita dé contactpersoon voor al onze nieuwe leden en potentiële leden die een keer mee willen trainen. Eva verzorgt alle contacten met de bond en het wedstrijdsecretariaat. Jeroen onderhoudt het contact met de selectiespelers en regelt de financiën. Klaas is voorzitter en tijdelijk ook de contactpersoon voor de selectietrainers. Susan is dus de nieuwe contactpersoon met de KC Jeugd. Zij zorgen er bijvoorbeeld samen voor dat de overgang van de A naar de senioren voor jeugdspelers prettig voelt.

Colette en Abdeslam hebben de KC eerder dit seizoen helaas verlaten. Daarom zijn we heel hard op zoek naar nog een commissielid. Per volgend seizoen is er een vacature voor iemand die naast de algemene taken de communicatie en afstemming met de selectietrainers op zich wil nemen.

We zijn zoals altijd vaak bij Synergo te vinden. Schroom dus zeker niet om ons aan te spreken met ideeën of als je iets wil melden/vragen! Mailen naar KCsenioren@synergo.nl kan natuurlijk ook altijd.

Namens de KC Senioren,

Rita, Eva, Susan, Jeroen, Klaas en …