Zaterdag start de zaalcompetitie

Na enkele weken trainen en oefenen is het zaterdag zover: dan barst de zaalcompetitie los! De selectie is er klaar voor.

Na twee weekenden en weken welverdiende rust speelden Synergo 2 en 1 afgelopen zaterdag oefenwedstrijden tegen ASVD 2 en 1. Synergo 2 speelde een goede en gelijk op gaande wedstrijd, die het bovendien goed uitspeelde (19-16). Synergo 1 speelde ook een goede wedstrijd tegen ASVD 1 en maakte zelfs voor het eerst dit seizoen meer dan 30 doelpunten (31-17).

Ook complimenten aan de (nieuwe) jurytafel en Hans en Myka die gezamenlijk de wedstrijd van Synergo 1 floten en vanaf nu wekelijks samen als scheidsrechtersduo aan de bak mogen.

Programma

Er is direct een vol thuisprogramma dat om 9.00 uur begint met de E3 en de peuter- en kleutergym. Daarna zijn er wedstrijden van de E1, E4, B1, D3, D1, D2, S7, S6 en S10.

Synergo 2 begint de zaalcompetitie tegen Huizen 2 om 17.20 uur en om 18.30 uur is het de beurt Synergo 1. Zij starten met een uitdagende wedstrijd tegen veldovergangsklasser (en voormalig hoofdklasser) Oranje Wit uit Dordrecht. We sluiten de zaterdag af met ons tiende dat speelt tegen Het Bosch 2.

Tot zaterdag in de hal!

Oskar.

Zie ook